in ,

Κύνθια Παυλίδου: Για αυτό τον λόγο δεν συμμετείχε στη σειρά του Γιώργου Τσιάκκα «Άγιος Παΐσιος»

Όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «TvMania» και πιο συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γεωργίου, η Κύνθια Παυλίδου..

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής του ΡΙΚ, «Τρικυμία», μεταξύ άλλων, κλήθηκε να αποκαλύψει τον λόγο που δεν συμμετείχε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά με την υπογραφή του σεναριογράφου και ηθοποιού Γιώργου Τσιάκκα, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που προβλήθηκε στο Mega Ελλάδος και στον Alpha Κύπρου.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη της:

Στη σειρά του Γιώργου Τσιάκκα «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», πώς και δεν συμμετέχεις;

Είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο κάποια στιγμή, αλλά ήταν αδύνατο να φύγω από την Κύπρο για τα γυρίσματα. Όχι μόνο επειδή έχω δύο ανήλικα παιδιά και δεν μπορούσα να λείψω τόσον καιρό, αλλά επειδή εκείνη ήταν και η περίοδος που ήταν άρρωστη η μητέρα μας. Ήδη πηγαινοερχόταν η αδερφή μου η Χριστίνα και έπρεπε κάποιος να είναι στην Κύπρο, να σταθεί δίπλα στον πατέρα μας. Ήθελα να μείνω να προσφέρω όσο μπορούσα, να την ανακουφίσω στην τελική της πορεία. Ξέραμε ότι πλησίαζε το τέλος… Ήμασταν συνειδητοποιημένοι ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος.

Πάντως με την απουσία σου, έδειξες ότι δεν είναι απαραίτητο κάθε νέα δουλειά του Τσιάκκα να συμπεριλαμβάνει τους συγγενείς… Μάλλον, το έχεις ακούσει πολλές φορές αυτό!

Το έχουμε ακούσει πολλές φορές και το κατανοώ να συζητιέται κάτι τέτοιο. Αν δεν ανήκα σε αυτή την οικογένεια, ίσως το ίδιο να σχολίαζα και εγώ. Αλλά, για φαντάσου, ένας γιατρός ο οποίος τυχαίνει το παιδί του να ακολουθήσει το ίδιο επάγγελμα, δεν θα του δώσει την ευκαιρία; Να δείξει τι μπορεί να κάνει; Να τον εμπιστευτεί, να τον εκπαιδεύσει; Έτσι γινόταν και με εμάς. Στην πορεία, θεωρώ ότι δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε και μόνοι μας χωρίς τις πλάτες του Γιώργου Τσιάκκα, του Νίκου Χαραλάμπους ή της Άλκηστης Παυλίδου. Αυτός ήταν και ο στόχος μας με την Χριστίνα. Να αποδείξουμε ότι ναι μεν ανοίγονται πιο εύκολα οι δρόμοι, αλλά με την αξία μας παίρνουμε κάποιες δουλειές. Γιατί αν δεν είσαι καλός, κανείς δεν θα σε πάρει μόνο επειδή είσαι κόρη της Παυλίδου, ανιψιά του Χαραλάμπους κλπ. Αν δεν ήμασταν σοβαρές επαγγελματίες, οι πόρτες θα έκλειναν αυτόματα. Δεν σου χαρίζεται τίποτα σε αυτόν τον χώρο.

Ήταν βάρος για εσάς όλο αυτό;

Ήταν πράγματι αγχωτικό μέχρι να μπούμε στο επάγγελμα και να περάσουν τα πρώτα χρόνια. Φαντάσου, είχα μαμά την Άλκηστη, θείο τον Νίκο Χαραλάμπους, νονά τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη και νονό τον Στέλιο Καυκαρίδη, αδερφή την Χριστίνα Παυλίδου, ξαδέρφη τη Νιόβη Χαραλάμπους. Είμαστε μεγάλη οικογένεια που ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο. Να σου πω την αλήθεια όμως, όλο αυτό δεν με άφηνε να εφησυχάζω. Δούλεψα και δουλεύω σκληρά, είμαι σωστή επαγγελματίας, όπως ήταν και η μητέρα μου. Μας έδωσε γερές συμβουλές για το πώς πρέπει να είμαστε σε αυτόν τον χώρο για να μην δίνουμε δικαιώματα. Να είμαστε ταπεινές, να είμαστε στην ώρα μας, διαβασμένες, με όρεξη για δουλειά.

showbiz.com.cy

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Με δάκρυα στα μάτια επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο που φοιτούσε (Φωτό)

Ερωτευμένος Νίκος Οικονομόπουλος – Δες για πρώτη φορά τη σύντροφό του (Βίντεο)