Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου για τις ανάγκες της απογευματινής εκπομπής του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα».
Η μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε εξαιτίας του χωρισμού της από τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, τα κακεντρεχεί σχόλια που ειπώθηκαν και το πως αντιμετώπισαν τα παιδιά της τον χωρισμό.
Η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και επιχειρηματίας αρχικά ανέφερε πως: «Ξέρω ότι ο χωρισμός μου σχολιάστηκε πολύ. Δεν με ενοχλεί που σχολιάζεται γιατί είναι γεγονός. Ωστόσο, είναι άσχημο να σχολιάζεται ο χωρισμός ενός ζευγαριού παρατραβηγμένα και να ακούγονται κάποια gossips που δεν ισχύουν. […] Ο χωρισμός είναι μια άβολη οικογενειακή στιγμή. Ένα ζευγάρι για να φτάσει σε αυτή την απόφαση, πάει να πει ότι έκανε πολλές προσπάθειες».
«Ήταν ξαφνικό για τον κόσμο ο χωρισμός μας, όχι όμως και για εμάς. Για να οδηγηθεί ένα ζευγάρι σ’ αυτό το σημείο σημαίνει ότι εξάντλησε όλες τις προσπάθειες. […] Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλά. Και οι δύο γονείς της κάνουν τα πάντα για να είναι καλά και η Αριάδνη και ο Νικόλας. […] Δεν υπάρχει περίπτωση να με δουν ξανά τα μωρά μου στεναχωρημένη. Ένα πράγμα που μετανιώνω είναι που με είδε η Αριάδνη να κλαίω μέσα στο αυτοκίνητο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.
Πηγή: mylife.com.cy
Δείτε ακόμη:
Η Πέννυ Φοινίρη μας σύστησε για πρώτη φορά τον αδερφό της, Στέφανο!
Full in love ο Λούκας Γιώρκας – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη καλλονή σύντροφό του
Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της