in , , ,

Αφροδίτη Γεωργίου: Μιλάει στο C.H και αποκαλύπτει τα πάντα για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελα να κάνω»

Η Αφροδίτη Γεωργίου από το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαρτίου, θα επιστρέψει τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από την συχνότητα του Omega και την κοινωνική εκπομπή«Έχω Κάτι Να Σου Πω», η οποία θα προβάλλεται στις 19:10. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλάει αποκλειστικά στο chnews.com.cy και μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το νέο project που ανέλαβε.

Τι θα παρακολουθήσουμε στη νέα σου εκπομπή;

Το «Έχω Κάτι Να Σου Πω» είναι μια εκπομπή με αληθινές ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία… Ιστορίες που θα μας συγκινήσουν, θα μας προβληματίσουν, θα μας εμπνεύσουν και που θα μας κάνουν να δούμε την ζωή αλλιώς. Στόχος είναι να εκφράσουμε όσα νιώθουμε. Κάτι που μας έλειψε πολύ τον τελευταίο χρόνο… Η πανδημία μας έκανε να καταλάβουμε ότι πρέπει να εκφράζουμε την αγάπη μας και ό,τι άλλο αισθανόμαστε σε αυτόν που το αξίζει και να μην το αναβάλλουμε. Κάθε ιστορία κουβαλά τα δικά της μηνύματα και μαθήματα ζωής. Γενικά, θα καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να εκτιμάμε την ζωή και τις χαρές της. Τον πρώτο λόγο σε αυτή την εκπομπή θα έχουν οι τηλεθεατές αφού είναι οι δικές τους εμπειρίες που θα ζωντανεύουν στις οθόνες μας κάθε εβδομάδα.

Θα μπορούσες να μας δώσεις μια μικρή γεύση από μια συγκεκριμένη ιστορία που θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή και σε συγκίνησε;

Όταν ένας άνθρωπος σου διηγείται την πορεία της ζωής του και συγκλονιστικές εμπειρίες που έζησε, σίγουρα σε αγγίζει. Κάθε ιστορία με επηρεάζει διαφορετικά. Η αλήθεια είναι ότι στην πρεμιέρα που θα δείτε το Σάββατο, 27 Μαρτίου, στις 19:10 στο Omega, δεν μπόρεσα να συγκρατήσω την συγκίνησή μου όταν είδα την 23χρονη Άννα που παλεύει με τον καρκίνο, να αγκαλιάζει την μητέρα της, την οποία κάλεσε στην εκπομπή μας για να της πει πόσο την αγαπά και την ευχαριστεί που στέκεται βράχος δίπλα της. Ήταν μια τόσο απλή στιγμή αλλά ταυτόχρονα τόσο δυνατή, που πλημμύρισε το πλατό μας αγάπη…

Τι είναι αυτό που σε ώθησε να απαντήσεις θετικά στην πρόταση για να αναλάβεις το εν λόγω project;

Είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά την δεδομένη στιγμή. Μια εκπομπή με πρωταγωνιστή τον Άνθρωπο είναι κάτι που ονειρευόμουν!

Βλέπουμε πως το «Έχω κάτι να σου πω» έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα. Σε επηρεάζουν οι ιστορίες των πρωταγωνιστών της εκπομπής μετά το πέρας της συνέντευξης;

Εννοείται! Η ανθρώπινη κουβέντα που κάνουμε με τους πρωταγωνιστές της κάθε ιστορίας με συνεπαίρνει. Ανάλογα με τα όσα μου διηγείται, επηρεάζομαι αλλιώς… Κάποιες ιστορίες με κάνουν να θαυμάζω την δύναμη ψυχής των ανθρώπων, άλλες με συγκινούν και άλλες με γεμίζουν αισιοδοξία.

Παρακολουθείς τα νούμερα τηλεθέασης και αν ναι πόσο σε επηρεάζουν;

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι μέρος της δουλειάς μας και το μόνο εργαλείο που έχουμε για να δούμε αν οι τηλεθεατές βρίσκουν καλή την προσπάθεια μας. Είναι σημαντικό να ξέρεις αν υπάρχει ανταπόκριση ή όχι, έτσι ώστε να βελτιώσεις την εκπομπή. Γενικά, με ενδιαφέρουν ως επαγγελματία, όπως κάθε άνθρωπο που κάνει μια δουλειά, αλλά ποτέ δεν μου γίνονται εμμονή.

Δείτε ακόμη:

Ζευγάρι της Κυπριακής showbiz βάφτισε τον γιο του εν μέσω πανδημίας

Δώρος Παναγίδης: Η απάντηση μετά τον σάλο με τα βίντεος στην ταβέρνα

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αυτή είναι η δραστηριότητα που έκανε το Σαββατοκύριακο

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΥΠΡΟΣ: Βρέθηκε πτώμα σε χωράφι – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Νεότερη εξέλιξη: Φόνος πίσω από το πτώμα – Νεαρής γυναίκας η σορός