in , ,

Ilona: Το διαζύγιο, οι δυσκολίες και ο δρόμος προς την επιτυχία

«Δούλεψα στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών»

Πρόκειται για μια γυναίκα που με τα μαγικά της χέρα κατάφερε να γίνει περιζήτητη. Ο επαγγελματισμός, η επιμονή και η αφοσίωση είναι μερικά από τα συστατικά που την ξεχώρισαν και τελικά της έδωσαν απλόχερα αυτό που τόσο επιθυμούσε. Να κάνει κάτι καλό στη ζωή της, κάτι για το οποίο θα ήταν περήφανη.

H Ilona G. Garamvolgyi σήμερα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες make up artists του νησιού μας. Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε στον Χάρη Παπαθεοχάρους και στο «Brunch Talk», ο δρόμος της δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα.

Η ίδια κατάγεται από ένα μικρό χωριό της Ουγγαρίας και μιας και η οικογένειά της μπορούσε να στηρίξει τα όνειρά της, σε ηλικία 19 ετών βρέθηκε στη Βουδαπέστη για να σπουδάσει νομική. Εντούτοις, ένα χρόνο αργότερα διέκοψε για να ασχοληθεί με το make up.

Στη Βουδαπέστη γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο. Ένα Κύπριο φοιτητή, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, της πρότεινε να επιστρέψουν μαζί στην Κύπρο για να στήσουν το σπιτικό τους.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν και τελικά η Ilona, πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Να πάει στην Αμερική και να φοιτήσει σε μια από τις καλύτερες σχολές για make up artists. Εκεί τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα, αφού δεν ήξερε τη γλώσσα και βρισκόταν μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ παράλληλα έπρεπε να προσαρμοστεί σε ένα ξένο περιβάλλον.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της κλήθηκε να επιστρέψει στην Κύπρο, ώστε να προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και εκεί τα πράγματα δυσκόλεψαν για τα καλά, αφού όπως παραδέχτηκε στον Χάρη Παπαθεοχάρους, ο πρώην σύζυγός της, προσπάθησε να την κάνει να εγκαταλείψει το νησί μας.

«Για πολλούς μήνες δεν είχα εισόδημα. Έπρεπε να φυλάω λεφτά. Έπρεπε να σκεφτώ πως να βάλω βενζίνη και πως να μετακινηθώ με το αυτοκίνητο για να πάω σε μια πελάτισσα να την βάψω. Στην αρχή δεν είχα αυτοκίνητο και δεν ήξερα πως να πληρώσω το ταξί. Εκεί μια από τις γυναίκες που με βοήθησε ήταν η Ραμόνα Φίλιπ , η οποία με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρώταγε που είμαι για να ερχόταν να με πήγαινε αυτή στην πελάτισσα και να με βοηθούσε», ανέφερε μεταξύ άλλων στον Χάρη Παπαθεοχάρους.

Η ενδιαφέρουσα ζωή της Ilona, δεν σταματάει εδώ, αφού σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε ότι δούλεψε στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών ως make up artists και επιμελείτο την εμφάνιση των ηθοποιών. Όπως είπε για να εργαστείς στον συγκεκριμένο χώρο χρειάζεται πολύ γερό στομάχι.

Δείτε το παρακάτω βίντεο στο chnews.com.cy:

Δείτε ακόμη;

Με έγκαυμα η Μαριλένη Σταύρου – Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Μαρία Κορτζιά: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη

Έμιλυ Γιολίτη: Το ηχηρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

Με έγκαυμα η Μαριλένη Σταύρου – Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Πιέρος Σωτηρίου: Μας σύστησε την όμορφη αδελφή του