Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή του διανύει ο Πιέρος Σωτηρίου, αφού περιμένει με ανυπομονησία να καλωσορίσει στον κόσμο, τον πρώτο καρπό του έρωτά του με την Μαρία Κορτζιά.
Ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός και δεν διστάζει να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους στο Instagram.
Μάλιστα, σε πρόσφατα γνωστοποίησε ότι αφιέρωσε το γκολ που έβαλε με την φανέλα της Αστάνα στον γιο του, που θα έρθει σύντομα στη ζωή. Την εν λόγω φωτογραφία δημοσίευσε η εγκυμονούσα σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Μαρία Κορτζιά, η οποία σχολίασε ότι αυτός είναι μακράν ο αγαπημένος της πανηγυρισμός.
Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, ο ποδοσφαιριστής έβαλε την μπάλα κάτω από την μπλούζα του, ενώ με το χέρι του σχημάτισε το σήμα του μπιμπερό.
Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο στο chnews.com.cy:
Δείτε ακόμη:
Πέννυ Φοινίρη: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες που την θέλουν να παντρεύεται τον Χριστόδουλο Μαρτά
H Θέκλα Πετρίδου απαντά στην ερώτηση: «Πώς συνήλθες από το χωρισμό τόσο γρήγορα;»