Όπως ήδη σας ενημερώσαμε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Αντ1, «Το Πρωινό», η Φαίη Σκορδά, το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαρτίου, γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram ότι είναι θετική στον κορονοϊό.
Έτσι, σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή του Alpha, «Happy Day», αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την Φαίη Σκορδά.
«Μίλησα χθες με τη Φαίη Σκορδά. Γίνεται κάτι παράδοξο που το ακούμε από τους γιατρούς. Η Φαίη είναι τελείως ασυμπτωματική. Μέχρι χθες το απόγευμα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα. Ούτε δέκατα, ούτε πονόλαιμο. Τίποτα.
Γιατί μπήκε στη διαδικασία να κάνει το τεστ; Όχι γιατί ήταν στην Ιταλία όπως την κατηγορούν. Στην Ιταλία ήταν πριν ξεκινήσουν τα κρούσματα. Η Φαίη ανησύχησε με όλη αυτή τη κουβέντα που γινόταν για τα πιθανά κρούσματα στο Just the 2 of us.
Και επειδή υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες που δουλεύουν και στα δύο προγράμματα, εκείνη επειδή έχει άγχος, έκανε προληπτικά το τεστ και θεωρούσε βέβαιο πως θα βγει αρνητικό. Όταν την πήραν τηλέφωνο σοκαρίστηκε, αιφνιδιάστηκε και δεν το περίμενε. Αμέσως ως όφειλε, ενημέρωσε τους πάντες» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Δείτε ακόμη:
Τζώρτζια Παναγή: Η τοξική σχέση με έναν κατά 15 χρόνια μεγαλύτερο άντρα και τα κιλά μετά τον χωρισμό