in ,

Ξεσπά η Λάουρα Νάργες κατά των haters στο Instagram

Δείτε τι συνέβη

Την Λάουρα Νάργες την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 1 όπου κατάφερε να  προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού λόγω του χαρακτήρα που διαθέτει αλλά και τις ικανότητες που έβγαλε προς τα έξω μέσω των αγωνισμάτων.

H ίδια δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της ζωής της, σε ότι αφορά τα προσωπικά, αφού πριν λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε ο χωρισμός με τον σύντροφος της, Βασίλης Σίμος, μετά από δύο μήνες σχέσης.

Ως λάτρεις του Instagram δημοσιοποιεί αρκετά στιγμιότυπα της ζωής της στο Instagram, είτε επαγγελματικών, είτε προσωπικών δραστηριοτήτων.  Μάλιστα, πριν λίγο μέσω μιας ανάρτησης ξέσπασε κατά των κακοπροαίρετων σχολίων που δέχεται για τα κιλά της. Έτσι με ένα μακροσκελές κείμενο έστειλε την δική της απάντηση στους haters.

Διαβάστε το κείμενο της Λάουρας Νάργες:

«Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που επικρατούν για την σωματική μου κατάσταση. Όχι όμως πως μου είναι εύκολο, προσπαθώ να έρθω σε μια ισορροπία με μένα σχετικά με αυτό το ζήτημα από τα σχολικά μου χρόνια (βλέπετε, το σωματότυπό μου ήταν πάντα διαφορετικό από αυτό που είχαν οι Γερμανίδες φίλες και συμμαθήτριες μου, πιο “μεσογειακό” θα το πω…). Γι’αυτό λοιπόν, νομίζω πως δεν πρέπει να νοιάζονται ούτε εκείνοι, καλοπροαίρετοι και μη, και να μην ασχολούνται με το τι φαγητό τρώω, πότε, που και γιατί. Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι “κομμάτια” και “κόκκαλο” επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς. Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω. Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, “καμπυλωτή” και “μπαμπάτσικη” όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους τις μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα.».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που επικρατούν για την σωματική μου κατάσταση. Όχι όμως πως μου είναι εύκολο, προσπαθώ να έρθω σε μια ισορροπία με μένα σχετικά με αυτό το ζήτημα από τα σχολικά μου χρόνια (βλέπετε, το σωματότυπό μου ήταν πάντα διαφορετικό από αυτό που είχαν οι Γερμανίδες φίλες και συμμαθήτριες μου, πιο «μεσογειακό» θα το πω…). Γι’αυτό λοιπόν, νομίζω πως δεν πρέπει να νοιάζονται ούτε εκείνοι, καλοπροαίρετοι και μη, και να μην ασχολούνται με το τι φαγητό τρώω, πότε, που και γιατί. Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι «κομμάτια» και «κόκκαλο» επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς. Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω. Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, «καμπυλωτή» και «μπαμπάτσικη» όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους τις μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα 🖤 ___________________________________________<3 #bodyshaming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Δείτε ακόμη:

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο κορυφαίος σεναριογράφος Μπακ Χένρι!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Κωνσταντίνος Κυριάκου: Πέρασαν χωριστά τις γιορτές των Χριστουγέννων

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έτοιμος να κάνει οικογένεια

 

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο κορυφαίος σεναριογράφος Μπακ Χένρι!

Σοβαρό τροχαίο για γνωστό ποδοσφαιριστή!