in , ,

Αλεξία Καρακάνα: Χώρισε η Κύπρια παρουσιάστρια;

Οι φήμες που μεταφέρει το περιοδικό ΟΚ!

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στον γάμο της Κύπριας παρουσιάστριας, αφού σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, οι single εμφανίσεις της παρουσιάστριας το τελευταίο διάστημα πυροδότησαν τις φήμες χωρισμού.

Ο λόγος για την Αλεξία Καρακάννα και τον Νίκο Χριστοδούλου, οι οποίοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2015, ένα χρόνο μετά την γέννηση του γιου τους, Αχιλλέα.

Η παρουσιάστρια κρατά σιγή ιχθύος για το θέμα και είναι όπως πάντα πολύ χαμηλών τόνων με την προσωπική της ζωή.

Το χρονικό της γνωριμίας της Αλεξίας και του Νίκου, όπως το περιέγραψαν οι ίδιοι σε συνέντευξη που παραχώρησαν το 2017 στο περιοδικό DownTown:

Τι λέτε όμως μιας και σας έχω και τους δύο εδώ, να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να μιλήσουμε για τη σχέση, το γάμο σας και τον ερχομό του γιου σας. Για αρχή Νίκο τι ήταν αυτό που είδες στην Αλεξία και σου τράβηξε το ενδιαφέρον;

N.:Όταν γνώρισα την Αλεξία ήμουν σε μια ηλικία που ένιωθα έτοιμος να φτιάξω μια σοβαρή σχέση στη ζωή μου. Πες το ωριμότητα, ήμουν και επαγγελματικά κατασταλαγμένος, ναι, ήθελα να κάνω τη δική μου οικογένεια εάν και εφόσον έβρισκα μια γυναίκα που θα ταίριαζα σε πολλά σημεία. Όλα τα πιο πάνω λοιπόν τα είδα στην Αλεξία.

Α.: Παρόλο που δεν ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά, εντούτοις μεταξύ μας αναπτύχθηκε μια πολύ δυνατή σχέση, που κατέληξε σε γάμο και στον ερχομό του γιου μας.

Ν.: Θυμάμαι ένα βράδυ με ένα φίλο και συνεργάτη μου καθόμασταν και συζητούσαμε γενικά για τις ζωές μας και το κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε παρακάτω εάν και εφόσον βρισκόταν στο δρόμο μας η κατάλληλη γυναίκα. Του είχα πει μάλιστα πως πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, αυτό που θα ήταν καταλυτικός παράγοντας θα ήταν και το μουσικό μας background. Όταν λοιπόν ένα βράδυ σε ένα μπαράκι βρισκόμαστε τυχαία μαζί με την Αλεξία και ζητά από τον DJ να παίξει το τελευταίο τραγούδι, το «SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND» των PINK FLOYD είπα μέσα μου εδώ είμαστε. Την ίδια στιγμή της είπα ότι ήθελα το επόμενο βράδυ να πάμε για φαγητό.

Α.: Μάλιστα μου ζήτησε το τηλέφωνό μου και θυμάμαι του είχα πει ότι θα τον ψάξω εγώ και θα βρω το δικό του.

Ν.: Πράγμα που έγινε… Η εξέλιξη αυτής της ιστορίας είναι αυτό που βλέπεις μπροστά σου, μια πραγματικά ευτυχισμένη οικογένεια (Χαμόγελο).
Βέβαια στο δικό σας love story τα πράγματα συνέβησαν πάρα πολύ γρήγορα, παντρευτήκατε νωρίς και κάνατε και παιδί…

A.: Με τον Νίκο όντως τα πράγματα κύλησαν γρήγορα. Είχαμε οργανώσει το γάμο μας για τον Σεπτέμβριο του 2014, λόγω του ότι όμως είχα μείνει έγκυος, είχαμε πει να κάνουμε έναν πολιτικό πρώτα και μετά τον ερχομό του Αχιλλέα να κάνουμε και τον θρησκευτικό. Έτσι και έγινε.
Ν.: Αρχικά παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο καλοκαίρι. Είχαμε πάει με τα μαγιό μας και μετά το διασκεδάσαμε στη θάλασσα οι δύο μας. Για να καταλάβεις οι γονείς μας το πληροφορήθηκαν μετά που παντρευτήκαμε (Γέλια).

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια σχέσης και γάμου τι έχει αλλάξει στη ζωή σας;

A.: Σίγουρα ο ερχομός του Αχιλλέα στη ζωή μας άλλαξε ριζικά τα πάντα γύρω μας, τελικά και τελεσίδικα. Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν, παύει να υπάρχει το «εγώ» και γίνεται το «εμείς».

Δείτε ακόμη:

Θλίψη: Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής Juliano Cesar

Γιώργος Σαμαράς-Κωνσταντίνα Κομμάτα: Μια ανάσα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Εξελίξεις-βόμβα στις Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ έχει παιδί – Ο Μιλτιάδης μαθαίνει πως ο Δούκας άλλαξε τη διαθήκη

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ανακοίνωσε on air την εγκυμοσύνη της!