in

Κατερίνα Αγαπητού: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

 

Η αγαπημένη δημοσιογράφος του Mega, Κατερίνα Αγαπητού φωτογραφίζεται μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της, αποκλειστικά για το CHNEWS.gr Μιλάει για την σχέση της με τον σύζυγο της Κρίστιαν Ονουφρίου, για τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της, αλλά και για τα κωμικοτραγικά συμβάντα στο επάγγελμα της.

Δεν έτυχε να έρθει πιο νωρίς και νιώθω πολύ ευλογημένη που ήρθε τώρα το μωράκι μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Αν εξαιρέσεις κάποιες επιπλοκές που είχαμε και δεν με άφησαν να το χαρώ πολύ, κατ’ άλλα μια χαρά. Τώρα άρχισα να χαίρομαι την εγκυμοσύνη μου.

Είχα κάποιες επιπλοκές τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης και εκεί φοβήθηκα. Έπρεπε να ξεκουράζομαι και να ακολουθήσω ρητά τις οδηγίες του γιατρού μου, γιατί οι πρώτες εβδομάδες είναι πολύ κρίσιμες για το έμβρυο. Πέρασε αυτή η φάση και τώρα ευελπιστώ ότι πάμε καλά.

Champions League τελικός Bayern – Inter τι σου λέει;

Το πρώτο ραντεβού που είχα μαζί με τον άντρα μου έξω, ήταν στο τελικό του Champions League. Ήμουν Πρωταρά με τους φίλους μου, και ήρθε εκείνος και μου έκανε πρόταση για να βγούμε έξω και του απάντησα θετικά. Στην διαδρομή με ρωτούσε που να πάμε και του είπα να πάμε να δούμε τον τελικό, επειδή παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο. Εξεπλάγη όταν του είπα ότι είμαι ποδοσφαιρόφιλη. Εν το μεταξύ ήταν άθλιο παιχνίδι αλλά αυτό το γεγονός μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε. (γέλια)

Ανταλλάζετε ακόμα ερωτικά μηνύματα;

Φυσικά, νομίζω δεν πρέπει να σταματήσει αυτό. Φυσικά είναι με τις περιόδους, κάποιες περιόδους χάνεσαι λίγο αλλά όταν υπάρχει είναι εκεί, δεν φεύγει. Μπορεί να μην είναι ένα ερωτικό μήνυμα, μπορεί να είναι ένα χάδι, ένα βλέμμα. Δεν σβήνει ποτέ αυτή η φλόγα.

Πως κρατάς την φλόγα αναμμένη; Είναι εύκολο με το πέρασμα του χρόνου;

Ναι τώρα είναι εύκολο, μετά από τα εικοσιτέσσερα χρόνια μαζί δεν ξέρω πως θα είναι (γέλια). Στα τέσσερα ακόμη είναι εύκολο. Δηλώνουμε και είμαστε πολύ ερωτευμένοι. Όταν επικοινωνείς με τον σύντροφο σου και τον κοιτάς στα μάτια και ξέρεις ότι είναι και για τα καλά και για τα άσχημα, δεν χρειάζεται να κάνεις και ιδιαίτερη προσπάθεια, η πολλή προσπάθεια κουράζει κιόλας.

Η εναλλαγής της προσωπικής σου ζωής ήταν απότομη. Περίμενες αυτή την αλλαγή;

Εγώ ήμουν πάντα άνθρωπος της οικογένειας, την συγκεκριμένη περίοδο είχαμε γνωριστεί με τον Κρίστιαν και ήμουν πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Έτσι όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου, όταν είσαι ισορροπημένος, όταν έκανες την αυτοκριτική σου, όταν πέρασες από διάφορες καταστάσεις, κάπου έρχεσαι και ωριμάζεις και είσαι ανοικτός να δεχτείς τις αλλαγές στην ζωή σου. Από την στιγμή που γνώρισα τον Κρίστιαν που και εκείνος πέρασε από όλη αυτή την διαδικασία, την προσωπική και είχαμε καλή ενέργεια μεταξύ μας, το καλοδέχτηκα. Ποτέ δεν έβαζα φραγμούς, ούτε είχα ενδοιασμούς γιατί ήρθε στην ζωή μου γρήγορα. Έφυγα, μετακόμισα στην Λεμεσό, και έμεινα έγκυος στους εννέα μήνες γνωριμίας.

Σε ταρακούνησε το γεγονός ότι έμεινες έγκυος τόσο γρήγορα;

Όχι το ξέραμε, το θέλαμε πολύ.

Ποιο είναι το ελάττωμα και το προτέρημα σου;

Το ελάττωμα μου και το προτέρημα μου είναι τα ίδιο, είμαι πάρα πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος. Είτε στα καλά μου, είτε στα κακά μου εγώ εκδηλώνομαι, όταν έχω κάτι θα το πω. Όταν είμαι χαρούμενη θα φαίνεται, θα γελάω και θα φωνάζω από την χαρά μου. Όταν είμαι νευριασμένη επίσης, και του Κρίστιαν του αρέσει αυτό γιατί δεν κρατώ κάτι για μένα.

Το ελάττωμα και το προτέρημα του Κρίστιαν;

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος για μένα, με προσέχει, νιώθω ασφάλεια δίπλα του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τα πράγματα που κάνει, είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Ο Κρίστιαν μεγάλωσε το μωρό από βρέφος μέχρι τα τρία του χρόνια. Το αρνητικό του είναι ότι όταν θυμώσει είναι ήρεμος, πρέπει να τον φοβάσαι. (γέλια)

Σε συγκινεί ο Κρίστιαν με ρομαντικές κινήσεις που κάνει;

Ναι πάρα πολλές φορές. Η πρόταση γάμου ήταν το κάτι άλλο. Ήμουν πέντε μηνών έγκυος και δεν είχαμε δεσμευτεί ή αρραβωνιαστεί. Οι φίλοι μας κάθε φορά που τον έβλεπαν τον κοροϊδεύαν γιατί δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου ακόμη. Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου κάναμε ένα πάρτι στο σπίτι μας στην Λεμεσό. Πήρε το μικρόφωνο και μου φώναξε να καλησπερίσουμε μαζί τον κόσμο. Φώναξε την σκυλίτσα μας και της είπε να δώσει το χέρι της που ήταν επάνω το δακτυλίδι, και έτσι έγινε η πρόταση. Μου δείχνει πολύ συχνά την αγάπη του, δεν το κάνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Κάνει πολύ συχνά κινήσεις που με συγκινούν.

Νιώθεις ότι άλλαξες ως χαρακτήρας μετά τον γάμο;

Όχι.

Δεν εξελίχτηκες;

Διαμορφώθηκε η συμπεριφορά μου αν θέλεις λόγω του ερχομού του γιου μου του Ηλία. Ο Ηλίας στον γάμο ήταν δεκαοκτώ μηνών. Δεν άλλαξα ως άνθρωπος. Άλλαξα όταν έγινα μάνα, άλλαξε η καθημερινότητα μου, οι προτεραιότητες μου. Δεν ξέρω αν άλλαξε την σχέση μου με τον άντρα μου.

Μετάνιωσες για τον χρόνο που αφιέρωσες στην δουλειά και ίσως να έμειναν κάποια άλλα πράγματα πίσω;

Όχι, δεν μετάνιωσα γιατί είχα την στήριξη της οικογένειας μου. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που λιώνω όταν μου κάνει παράπονα το παιδί μου ότι λείπω πολλές ώρες. Σήμερα μου έκανε ολόκληρο πόλεμο που έπρεπε να έρθω εδώ για την συνέντευξη και την φωτογράφιση. Κάποιες φορές που πρέπει να φύγω για δουλειά και δεν θέλει να φύγω. Στεναχωριέμαι αλλά πρέπει να του εξηγήσεις να και επικοινωνήσεις με το μωρό. Από τον Κρίστιαν πάντα είχα το πράσινο φως και αυτό του το χρωστάω, μου είπε πέταξε μακριά στην δουλειά σου κάνε εκείνο που σε ευχαριστεί.

Με το πέρασμα του χρόνου είδες τις προτεραιότητες σου να αλλάζουν;

Ναι σίγουρα αλλάζουν τα δεδομένα από την στιγμή που έρχεται ένα μωρό στην ζωή σου. Όταν γνώρισα τον Κρίστιαν και μετά, προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια μου.

Στα επαγγελματικά σου ποια είναι τα επόμενα βήματα; Πως και δεν προέκυψε να παρουσιάζεις μια δική σου εκπομπή φέτος;

Ως γυναίκα, μητέρα, σύζυγος και τώρα επειδή διανύω περίοδο εγκυμοσύνης, πιστεύω δεν θα ήμουν αντάξια των προσδοκιών για να έχω μια εκπομπή λόγω και της κατάστασης μου. Βεβαίως έπαιξαν ρόλο πάρα πολλά πράγματα, αλλά είμαι πολύ καλά στο τμήμα ειδήσεων και κάνω αυτό που πάντα αγαπούσα. Πιστεύω ότι είναι σχολείο να μάθεις το ρεπορτάζ και σίγουρα δεν είναι κάτι που θεωρώ δεύτερο ή τρίτο. Δεν πρέπει κάθε χρόνο να κάνεις εκπομπή επειδή έκανες τις προηγούμενες σεζόν.

Τι κρατάς από τα Πρόσωπα; Ποια ήταν η ιστορία που σε συγκλόνισε;

Η Μαριάννα Ζαχαριάδη ήταν για μένα η ιστορία η οποία έπρεπε να διακόψουμε αρκετές φορές το γύρισμα γιατί δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Αυτή την ιστορία την θυμάμαι πολύ έντονα.

Έκανες πάρα πολλές εκπομπές και ψυχαγωγικές και ενημερωτικές ποια ξεχωρίζεις;

Η κάθε εκπομπή έχει το χάρισμα της, από όλες τις εκπομπές έμαθα κάτι. Είτε ήταν ψυχαγωγίας είτε ενημέρωσης. Εκείνο που ουσιαστικά μου άλλαξε εντελώς τον τρόπο ζωής μου, ήταν η πρωινή ενημερωτική εκπομπή που έκανα με τον Δημήτρη Σούγλη, γιατί εκεί αλλάξαν τα δεδομένα και της προσωπικής μου ζωής και ήταν πολύ δύσκολο.

Ποιο ήταν το πιο περίεργο περιστατικό που σου συναίβει στον αέρα εκπομπής;

Θα σου πω ένα περιστατικό που έγινε πολλά χρόνια πριν, όταν έκανα τα διεθνή στην εκπομπή της Γωγώς Αλεξανδρινού στο “Με μια ματιά”. Φοράω το μικρόφωνο για να πω το θέμα μου, και με το που τελείωνα έπρεπε να δώσω το μικρόφωνο μου στον επόμενο καλεσμένο, ο οποίος ήταν ένας ιερέας. Καταλαβαίνω εγώ, ότι μπλέχτηκε το μικρόφωνο πάνω στο τρικό που φορούσα. Είχα δεκαπέντε δευτερόλεπτα για να φύγω και να κάτσει ο επόμενος καλεσμένος και δεν έβγαινε με τίποτα. Όπως ήταν το μικρόφωνο, το τραβάω με όλη μου την δύναμη μου με αποτέλεσμα να σκιστεί όλο το τρικό μου και πάρα πολύ ντροπιασμένη για το τι έγινε να αποχωρώ από το studio.

Δέχτηκες πισώπλατες μαχαιριές;

Δεν ξέρω, μπορεί και να δέχτηκα. Ο χώρος είναι περίεργος, εσύ όταν δεν είσαι περίεργος μπορείς να βολευτείς. Στην αρχή της καριέρας μου υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ότι κάτι γίνεται, αλλά επειδή ήταν αρχή και είχα διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Ωρίμασα πάρα πολύ στην δουλειά μου.

Πως σου φαίνεται το λεγόμενο “star system” που διαμορφώνεται στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια;

Συνήθως όταν ακούω την φράση “star system” γελάω. Δεν ξέρω τελικά τι είναι αυτό το Star System. Κάποιος που πηγαίνει σε διάφορες εκδηλώσεις και φωτογραφίζεται με διαφορετικά φορέματα; Τι είναι; Οι δημοσιογράφοι; Ανθρώποι που βγαίνουν στην τηλεόραση; Δεν μας καθόρισε κάποιος ποιος είναι το star system της Κύπρου. Οπότε δεν ξέρω καν πως διαμορφώνεται, δεν έχω ιδέα ποιος είναι μέσα και ποιος δεν είναι.

Πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα για το γεγονός ότι η Κυπριακή τηλεόραση άρχισε να παράγει χαμηλής ποιότητας τηλεοπτικά προϊόντα, και γίνεται μια σύγκριση με τις σκληρές Ελληνικές lifestyle εκπομπές. Γενικότερα κρίθηκαν οι απογευματινές εκπομπές.

Παρακολουθώ πάρα πολύ ξένη τηλεόραση, η κάθε εκπομπή έχει και το λόγο της και τον ρόλο της. Δεν μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι μια lifestyle εκπομπή είναι σκουπίδι. τέτοιες εκπομπές υπάρχουν σε όλες τις χώρες σε όλα τα κανάλια ανά τον κόσμο και έχει και το κοινό της. Με το ίδιο σκεπτικό και οι ενημερωτικές εκπομπές και οι κλισέ σειρές, υπάρχουν. Εγώ πιστεύω ότι αυτές οι εκπομπές έχουν το ρόλο τους στην Κυπριακή τηλεόραση αφού τις βλέπει ο κόσμος.

Ποια ήταν η ποιο δύσκολη φάση στην ζωής σου;

Κάποτε μπορείς να χάσεις λίγο τον εαυτό σου, μπορείς να τον αφήσεις κάπου στην διαδρομή. Πέρασα μια περίοδο τέτοια στην ζωή μου και ήταν πάρα πολύ δύσκολα γιατί έπρεπε να συνειδητοποιήσω πάρα πολλά πράγματα για εμένα, εγώ πρώτα. Έπρεπε να κάτσω να δω τον καθρέφτη απέναντι να κάνω την αυτοκριτική μου. Νομίζω ότι δεν ήταν μια δύσκολη περίοδος ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος, νομίζω με έκανε να είμαι αυτή που είμαι σήμερα.

Μακριά από όλους και όλα τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει;

Με χαλαρώνει πάρα πολύ το μαγείρεμα. Επίσης, μου αρέσει να κάθομαι με τον γιο μου στην κουζίνα και να ζωγραφίζουμε…

Φωτογράφος: Αλέξης Ανδρέου

Στυλίστρια – Make Up Artist – Μαλλιά: Τόνυ Σωκράτους

Outfit: Ιωάννα Αχιλλέως, Fashion Designer

Συνέντευξη: Χαράλαμπος Χειμώνας

POLL: Are Your Habits Like Everyone Else’s?

H Δέσποινα Βανδή βρήκε την δίδυμη αδερφή της και είναι πολύ γνωστή ηθοποιός!